Spicymatch Swingers

Hieronder vind je een zeer uitgebreide review over Spicymatch alsmede ervaringen in de praktijk met deze website. De voordelen en nadelen komen ter sprake. Ook staan de prijzen beschreven voor 2022 en nog heel veel meer informatie over deze website, welke niet alleen bedoeld is voor swingers, maar ook geschikt is voor sexdating tussen swingers en singles en tussen singles onderling.

Algemene informatie

Spicymatch is een relatief jonge website, welke ontstaan is in 2012. De eigenaar van deze site wilde een alternatief bieden voor SDC in Europa en andere delen van de wereld. Na een moeizame start in de eerste jaren ontwikkelt zich de site de laatste jaren zeer positief en kan op termijn een serieus alternatief worden voor de swingers site SDC. Spicymatch doet heel veel aan marketing en als je wel eens in Cap d’Agde komt, dan is het bijna onmogelijk, dat je de mooi promotie dames van Spicymatch niet al een paar keer tegen het heerlijke lijf bent gelopen. Onder andere kan je ze bijna dagelijks terug vinden op de naakte schuimparty voor couples only.

Ervaringen Spicymatch

We zijn een jaar of 6 geleden voor het eerst een keer proef member geworden van Spicymatch en waren nog destijds niet heel erg onder de indruk. Toentertijd hebben we ook besloten om geen full member te worden.

Anno 2022 is dit echt een heel ander verhaal. Via een Cap d’Agde Whatsapp groep waar wij mede beheerder van zijn, kwamen we weer in contact met de eigenaren van Spicymatch, een aardig Italiaans stel, welke wij al uit het verleden kenden. Op deze wijze kwamen we er ook achter dat het hebben van een Spicymatch bracelet grote privileges geeft als je in Cap d’Agde aanwezig bent. Zo kan je de rij bij de swingersclub Le Glamour overslaan als je ’s avonds zin hebt om te feesten.

Minstens net zo belangrijk is dat dit ook geldt voor de wachtrij bij de naked mouse party’s bij Le Glamour Beach. Die wachtrijen voor de naakte swingers schuimparties kunnen enorm zijn en wij zijn 10 keer liever binnen aan het feesten dan in de brandende zon in de wachtrij te staan. In het hoogseizoen kan deze wel oplopen tot 30 a 45 minuten. Alleen dat al was genoeg reden om met gierende banden ons weer aan te melden als member bij Spicymatch. Dit keer met een betaald lidmaatschap en de site is duidelijk enorm gegroeid de afgelopen jaren. Voor Cap d’Agde is dit zeker een goede site geworden en het aantal Nederlanders en Belgen dat Spicymatch ontdekt is groeiende.

Echtheid profielen

Spicymatch hanteert een validatie systeem. Leden kunnen andere leden die ze hebben ontmoet valideren en een review geven. Ook kan je van de site zelf een officiële validatie krijgen. Profiel leden met meerdere validaties of een officiële validatie kunnen worden beschouwd als echt. Echter er zijn ook zeer veel profielen te vinden die geen validatie hebben die ook gewoon helemaal echt zijn.
Dit komt omdat het validatie systeem vrij nieuw is en daardoor minder is gebruikt dan op andere sites voor swingers.

Het belangrijkste is, dat het geen scam site is of dating oplichting zoals je dat tegenkomt op sites waar je per bericht moeten betalen. Het is een echte dating site voor swingers en singles. Ongetwijfeld zullen er nep profielen tussen zitten, maar fake profielen, welke door gebruikers zelf worden aangemaakt, kan je nooit helemaal voorkomen. Facebook staat er ook nog steeds vol mee, ondanks meerdere grote opschoon pogingen.

Gratis proef lid Spicymatch

Ja het is mogelijk om volledig gratis lid te worden. Er zijn twee verschillende vormen.

Ten eerste is er de 14 dagen gratis op proef optie waarbij een deel van de functionaliteit gewoon werkt. Na aanmelding heb je direct de mogelijkheid gratis van de site gebruik te maken. Van verreweg de meeste features (maar ook weer niet alle!) kan je dan gedurende twee weken kosteloos gebruik maken.

Ten tweede na deze twee weken is het nog steeds mogelijk om je account gratis te blijven gebruiken, maar dan zijn er nog minder functies die werken. In de praktijk zal je zelf moeten bekijken of het dan voor jullie doel nog bruikbaar is. Een betaald lidmaatschap op Spicymatch is relatief goedkoop. Het is dus zeker de moeite waard de site even in al zijn glorie te kunnen gebruiken en dat kan alleen als betaald lid. Zie ook de alinea over prijzen wat verderop deze pagina.

Let wel op, dat als je een niet betaald abonnement neemt, dat je regelmatig inlogt op je profiel. Niet actieve gratis profielen worden na verloop van tijd verwijderd, dus log om de zoveel tijd wel even in op de site.

Internationale bruikbaarheid

Spicymatch is een internationale swingers site welke vertaald is in een flink aantal andere talen. Naast de Engelse taal is er ook een versie in het Italiaans, Spaans, Frans, Grieks, Russisch, Tsjechisch, Sloveens, Roemeens, Zweeds, Fins en er worden steeds meer talen toegevoegd.
Dit betekent overigens niet dat er geen andere nationaliteiten te vinden zijn op Spicymatch. Nederlands staat er als taal bijvoorbeeld ook niet tussen, maar er zijn wel degelijk swingers en singles uit Nederland en België actief op de site.

Aantal Nederlanders en Belgen

Het precieze aantal swingers in Nederland en België, welke gebruik maken van Spicymatch is ons niet bekend. Het is wel duidelijk dat dit aantal beduidend lager is dan bij SDC, maar dit is ook niet vreemd want de laatste genoemde website bestaat al veel langer. Het aantal Nederlanders en Belgen is echter wel duidelijk groeiende en als je nu een relatief goedkoop lifetime abonnement kan scoren, dan zit je nu al helemaal goed, wanneer het hier in de toekomst los gaat. En zeker als je op reis naar Cap d'Agde mag een lidmaatschap voor deze site niet ontbreken.

Spicymatch en Singles

Net als tegenwoordig op elke swingers dating site worden ook single mannen toegelaten op Spicymatch. Dit omdat een vrouw van een swingerskoppel anno 2022 ook wel eens extra verwend wil worden en een extra man erbij kan in die behoefte voorzien. Lees ook het stuk wat bij SDC staat geschreven over de singles, dat is hier ook van toepassing.
Er zijn op Spicymatch wel wat meer single mannen aanwezig dan op SDC, maar er zijn gelukkig wel veel meer swingers koppels te vinden dan single mannen. Ook kom je een flink aantal single vrouwen tegen.

Single blokkeer optie

Heb je als swingers koppel geen trek in single mannen, dan kan je deze prima blokkeren. De eerste maanden dat we lid waren, werden we naar onze smaak, iets te vaak benaderd door single mannen en nadat we de blokkeer functie hadden geactiveerd, bleef het lekker rustig, dus deze optie werkt zoals het zou moeten horen.

Features / functionaliteit

Spicymatch heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk features die SDC heeft, ook in te bouwen op deze website. In de meeste gevallen zijn ze daar goed ingeslaagd en in bepaalde gevallen hebben ze features ook wat verbeterd en/ of gebruikersvriendelijker gemaakt. Kortom qua functies zit het wel goed en doet daarmee nauwelijks onder aan die van andere swingers sites.

Prijzen Spicymatch

Er zijn twee soorten abonnementen
Er is een standard abonnement, die voor mannen van toepassing is. Vrouwen en koppels die GEEN officiële validatie hebben van de website zelf, vallen hier ook onder.

Daarnaast is er ook een flinke korting mogelijk bij het discounted membership, welke geldt voor koppels en vrouwen met een officiële validatie van de Spicymatch crew.
,
Deze prijzen met korting zijn echt veel goedkoper dus ben je een single vrouw of een koppel, zorg dan dat je zo’n officiële validatie krijgt, dat scheelt enorm in prijs. De helpdesk reageert supersnel, dus als je ze benadert is de kans groot dat het binnen een paar uur is geregeld.

De prijzen in euro’s van het standaard abonnement zonder korting (standard membership) voor mannen en niet gevalideerde koppels en vrouwen zijn:
1 maand: 18,95
3 maanden: 38,95
6 maanden: 64,95
12 maanden: 98,95
Lifetime: 250,0 (daarna nooit meer betalen)

De prijzen met korting voor officieel gevalideerde koppels en vrouwen (discounted membership)
6 maanden: 30,00
12 maanden: 45.00
Lifetime: 200,00 euro (daarna nooit meer betalen)
1 en 3 maanden zijn met korting zijn mogelijk, maar het verschil bij 6 maanden en 12 maanden is enorm. Dat scheelt meer dan de helft.

Betrouwbaarheid website en eigenaar

Spicymatch heeft een Italiaanse eigenaar die op Malta woont en het bedrijf zelf is officieel gevestigd op Cyprus. De server van Spicymatch wordt gehost in Frankrijk. En daarmee valt het onder dezelfde Europese Privacy Wetgeving als websites uit Nederland.
Voor zover ons bekend zijn er geen gevallen bekend van fraude, schending van privacy of andere malafide zaken.

Voordelen en nadelen van Spicymatch

Voordelen:
- Jonge frisse site met een enthousiaste crew en een mooi promotie team
- Als je vaak naar Cap d’Agde gaat, biedt de site enorme voordelen met een Bracelet (armbandje) waarbij je echt vele uren wachttijd kan verruilen tegen uren om te feesten
- Je kan ook gratis lid blijven, al heb je dan wel een beperkte functionaliteit
- Goedkoper dan vergelijkbare sites

Nadelen:
- Nog niet zo heel groot in Nederland en België
- Minder stellen aanwezig dan op vergelijkbare sites

Beoordeling

Wij vinden het een veelbelovende site en waarderen Spicymatch met een 8.
Er wordt duidelijk heel veel tijd en energie gestoken in marketing en wij verwachten daarom dat Spicymatch de komende jaren in omvang zal toenemen en daardoor nog leuker wordt.

Aanmelden Spicymatch

Klik hieronder voor gratis proef lidmaatschip.
Spicymatch
Klik hier voor een geheel vrijblijvend en gratis lidmaatschap van Spicymatch